Dierenverblijf

Maatwerk dierenverblijf – konijnenhok – kippenhok – volière – stal

Voor een dierenverblijf op maat kunt u bij ook ons terecht denk hierbij aan een konijnenhok – kippenhok – hondenren. Of bent u op zoek naar een groter dierenverblijf zoals een stal voor grotere dieren zoals geiten, schapen. Bent u op zoek naar een nachthok en volière voor uw vogels? Ook dat is geen probleem voor ons. Wij kunnen deze speciaal op maat voor u bouwen en geheel volgens uw eigen wens. Hierbij staat de veiligheid en comfort van uw dier voorop, zodat deze een lang en gelukkig leven zal beleven.

Een veilig dierenverblijf is erg belangrijk

Wij besteden bij het maken van een verblijf veel aandacht voor de veiligheid van uw dieren, zodat ze niet kunnen ontsnappen of ten prooi kunnen vallen aan roofdieren zoals roofvogels, marters, vossen en dergelijke. Daarbij hoort u dier beschut te kunnen rusten bij slecht weer, daarom zijn onze dierverblijven volledig bestand tegen de weersinvloeden. Hierdoor kunt u gerust slapen en kunnen uw geliefde dieren jaren genieten van een veilig verblijf !

Van een maatwerk stal voor uw kleinvee tot een kippenhok

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u helpen met het maken van een groot tot een klein dierenverblijf. Dus ook het realiseren van een houten stal voor kleinvee is geen probleem voor ons. Hierbij kunnen we de gehele inrichting ook verzorgen, denk hierbij aan het aanleggen van waterpunten, nachthokken en voerbakken.

U kunt bij ons terecht voor een maatwerk dierenverblijf zoals :

* Kippenhok

* Konijnenhok

Nestkasten voor vogels & zoogdieren

* Volière of vogelhok

Stal voor klein vee zoals schapen, geiten enz

Of een ander maatwerk dierenverblijf

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

 

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Comments are closed.