Konijnenhok

Maatwerk konijnenhok laten maken

Een maatwerk konijnenhok moet aan verschillende eisen voldoen om een comfortabel en veilig hok te zijn. Tevens dient het te worden gemaakt met de beste materialen, voor een goede kwaliteit en levensduur. Hierdoor zal uw konijn en lang en comfortabel leven leiden.

Veilig maatwerk konijnenhok

Een konijnenhok welke door ons is gemaakt voldoet aan de volgende eisen.

Een hok voor konijnen zal extra veilig worden gemaakt tegen roofdieren, dus wij gebruiken geen goedkoop gaas van slechte kwaliteit. Dit om te voorkomen dat uw konijn slachtoffer word van de verschillende roofdieren die in Nederland leven.

Het nachtverblijf is goed beschut en donker. Hierdoor voelt het konijn zich veilig tegen roofdieren en zal dus een betere nachtrust krijgen. Tevens adviseren wij om het hok ook beschut te plaatsen in de schaduw.

Het dierenverblijf is makkelijk en goed schoon te maken. Onderin het hok zal een uittrekbare lade komen waardoor u de bodem makkelijk kan verwijderen, deze kunt u dan makkelijk schoonhouden.

Het kapot kauwen van de randen in het hok is iets wat een konijn zal doen. Om die reden plaatsen we op elke rand in het hok een antiknaagstrip en blijft het hok lange tijd in goede conditie. Tevens loopt u konijn minder risico op het binnen krijgen van splinters.

Het verf waar uw konijnenhok mee wordt behandeld is vrij van giftige stoffen om te voorkomen dat uw konijn ziek wordt.

Konijnenhok op maat

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u helpen met het maken van een groot tot een klein dierenverblijf. Dus ook het realiseren van een konijnenhok geheel op maat is geen probleem voor ons. Wilt u een ander dierenverblijf, kan dan verder op: Maatwerk dierenverblijf

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Beoordeel Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Comments are closed.