Houten loungeset

Houten loungeset op maat

Een houten loungeset is de trend tegenwoordig voor in de tuin of onder de overkapping. Op een houten loungebank kunt u heerlijk achterover hangen en genieten van het buitenleven, u ervaart hetzelfde comfort van een loungebank als op de bank wat u in uw huis heeft staan.

 Maatwerk houten loungeset

Ik kan voor u een loungeset maken natuurlijk geheel op maat en volgens uw wensen. Deze kan ik maken van elke houtsoort die u wenst zoals steigerhout of het mooie douglas hout. Hierbij kunnen we natuurlijk ook een bijpassende tafel maken. Wij kunnen indien u wenst ook de kussens geheel op maat laten maken voor u, deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten.

Handgemaakt houten loungebank

Dus bent u op zoek naar exclusief handgemaakt tuinmeubilair welke met de beste materialen op maat word gemaakt? Of zoekt u andere maatwerk meubels? Dan bent u bij Klussenbedrijf CDV Dienstverlening aan het juiste adres. U kunt het zo gek niet bedenken of ik kan het wel voor u maken!


Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

 

Comments are closed.