Maatwerk bureau

Maatwerk bureau van hout

Bent u op zoek naar een maatwerk bureau van steigerhout of ander hout? Klussenbedrijf CDV Dienstverlening maakt voor u het bureau die u wenst, voor zowel thuis als op de zaak. Daarbij kan u zelf geheel het model en maatvoering kiezen. En indien u laden in het bureau wilt, dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

Steigerhout bureau op maat

Bij mij kan u zelf bepalen welke houtsoort wordt gebruikt voor het maken van uw bureau van hout. Daarbij is een bureau van steigerhout mogelijk, maar ook natuurlijk vuren, grenen, eiken enzo. De keus is geheel aan u zelf! Natuurlijk kunnen wij uw exclusieve bureau ook behandelen met een beits of verf, ook precies volgens uw wensen.

Behandeling van maatwerk bureau

Uw maatwerk houten bureau kan ook behandeld worden met beits of verf, u kan zelf aangeven welke kleur u zou willen. U kan kiezen voor bijv grey of white wash of als liever een eikenkleur wilt op uw houten bureau, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Met een behandeling beschermt u uw bureau optimaal en zal u langer plezier hebben van uw aankoop. Bij mij kan u uw houten bureau laten maken zoals u wenst.

Maatwerk houten bureau

Dus bent u op zoek naar exclusief handgemaakt bureau welke met de beste materialen op maat wordt gemaakt? Of zoekt u andere maatwerk meubels ? Dan bent u bij Klussenbedrijf CDV Dienstverlening aan het juiste adres. U kan het zo gek niet bedenken of ik kan het wel voor u maken!

Natuurlijk kunnen wij uw bureau ook leveren en plaatsen op de gewenste plek, echter zijn hier wel extra kosten aan verbonden. Vraag naar de mogelijkheden voor de levering.


Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Comments are closed.