Alarmsysteem

Alarmsysteem in huis of bedrijfspand laten plaatsen

Bij inbraakbeveiliging moet u allereerst denken aan een goed alarmsysteem voor thuis of uw bedrijfspand. Het afschrik effect van een alarmsysteem is voor een slimme inbreker een goede reden om uw huis over te slaan! Om deze reden laten veel eigenaren van een pand ook duidelijk zichtbaar zien dat er een alarmsysteem op het pand zit vaak doormiddel van een stickers op deuren en ramen.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u van dienst zijn met het geheel beveiligen van uw pand, tot zover u wenst! U kunt hierbij denken aan een alarmsysteem, beveiligingscamera voor buiten uw pand en andere inbraakwerende maatregelen.

Alarmsysteem laten installeren

U kan door mij een alarmsysteem laten plaatsen, welke geheel aan uw wensen kan worden aangepast. Tevens kan u het alarm uitbreiden als u zelf wenst. Dit alarmsysteem is aangesloten op een vaste telefoonlijn. Echter werkt het alarm ook doormiddel van het mobiele netwerk. Hierdoor zal u alarmsysteem u zelfs kunnen alarmeren indien de telefoonlijn gesaboteerd is. Tevens is het zelfs ook mogelijk om uw pand te beveiligen van afstand door het alarmsysteem te smsen. De alarmmeldingen kunnen ook via het mobiele netwerk worden verzonden. Dit kan vooral handig zijn indien u geen telefoonlijn heeft in het pand, zoals in een werkplaats of loods.

Alarminstallatie met rookmelder

De alarminstallatie heeft verschillende uitbreidingen, welke kunnen worden aangesloten op het alarm.Hierdoor is het een zeer uitgebreide alarminstallatie.

  • bewegingssensoren
  • deur sensoren
  • raam sensoren
  • en zelfs met rookmelders

Daarbij is het ook mogelijk om het alarm te activeren terwijl u thuis bent, hierdoor zal u met een veilig gevoel kunnen slapen.

Het alarmsysteem zal u alarmeren door u te bellen en of sms. Dit gebeurt wanneer het systeem is geactiveerd en het volgende gebeurt:

Indien een deur of raam word geopend.

indien er beweging wordt waargenomen door de bewegingssensor.

Bij een beginnende brand of rookontwikkeling.

Hierdoor kan u direct de hulpdiensten inschakelen. Daardoor zal verdere schade voorkomen worden.

Het alarm zal u telefonisch op de hoogte stellen mocht er onraad zijn. Deze geeft u een aantal opties, waaronder het meeluisteren wat er bij u thuis gebeurt. En indien u een camera heeft kunt u ook kijken wat er in uw pand gebeurt. Tevens kunt u eventueel de kwaadwillende personen toespreken door uw alarminstallatie en ze mogelijk verjagen.

Alarmsysteem – Beveiligingscamera laten installeren

Wilt u graag uw huis laten beveiligen met een alarminstallatie, beveiligingscamera of andere inbraakwerende maatregelen? Kijk dan verder op: Inbraakbeveiliging

Wij leveren onze diensten als klussenbedrijf in de gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze. Maar natuurlijk kunt u ook bellen indien u buiten de regio Drenthe komt. Wij voeren uw kleine klussen uit in de provincies Drenthe – Overijssel – Groningen.

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Comments are closed.