Alarmsysteem

Alarmsysteem voor thuis of bedrijfspand laten plaatsen

Bij inbraakbeveiliging moet u allereerst denken aan een goed alarmsysteem voor thuis of uw bedrijfspand. Het afschrik effect van een alarmsysteem is voor een slimme inbreker een goede reden om uw huis over te slaan! Om deze reden laten veel eigenaren van een pand ook duidelijk zichtbaar zien dat er een alarmsysteem op het pand zit vaak doormiddel van een stickers op deuren en ramen.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u van dienst zijn met het geheel beveiligen van uw pand, tot zover u wenst! U kunt hierbij denken aan een alarmsysteem, beveiligingscamera voor buiten uw pand en andere inbraakwerende maatregelen.

Uitgebreid alarmsysteem ook zonder vaste telefoonlijn

U kunt door ons een alarmsysteem laten plaatsen, deze kan geheel aan uw wensen kan worden aangepast. Tevens zo uitbreiden als u zelf wenst. Dit alarmsysteem is aangesloten op een vaste telefoonlijn maar werkt ook doormiddel van het mobiele netwerk. Hierdoor zal u alarmsysteem u zelfs kunnen alarmeren indien de telefoonlijn gesaboteerd is. Tevens is het zelfs ook mogelijk om uw pand te beveiligen. De alarmmeldingen kunnen namelijk ook via het mobiele netwerk worden verzonden. Dit kan vooral handig zijn indien u geen telefoonlijn heeft in het pand, zoals in een werkplaats of loods.

Zelf uit te breiden alarminstallatie ook met rookmelder

Verder werkt het alarminstallatie doormiddel van bewegingssensoren, deur/ raamcontacten en zelfs met rookmelders. Indien een deur of raam word geopend, terwijl de alarminstallatie geactiveerd is, zal deze direct een alarmmelding geven. Of indien er beweging wordt waargenomen door de bewegingssensor zal deze direct u alarmeren. Ook bij een beginnende brand of rookontwikkeling zal het alarm u direct op de hoogte stellen. Hierdoor kan u direct de hulpdiensten inschakelen. Daardoor kan verdere schade mogelijk voorkomen worden.

Het alarm zal u telefonisch op de hoogte stellen mocht er onraad zijn. Deze geeft u een aantal opties, waaronder het meeluisteren wat er bij u thuis gebeurt. En indien u een camera heeft kunt u ook kijken wat er in uw pand gebeurt. Tevens kunt u eventueel de kwaadwillende personen toespreken door uw alarminstallatie en ze mogelijk verjagen.

Inbraakbeveiliging – Alarmsysteem – Beveiligingscamera en andere inbraakwerende maatregelen

Wilt u graag uw huis laten beveiligen met een alarminstallatie, beveiligingscamera of andere inbraakwerende maatregelen? Dan kunt u hier contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Wij leveren onze diensten als klussenbedrijf in de gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze. Maar natuurlijk kunt u ook bellen indien u buiten de regio Drenthe komt. Wij voeren uw kleine klussen uit in de provincies Drenthe – Overijssel – Groningen.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Comments are closed.