Klussen

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u van dienst zijn met de kleinere klussen in en rondom uw huis/pand. Wij hebben ruime ervaring met diverse werkzaamheden zoals onder andere:

Staat uw klus er niet bij? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Laminaat – Houten vloer leggen

Het leggen van laminaat of een houten vloer kan CDV Dienstverlening voor u uitvoeren. Daarbij leggen wij ook de ondervloer voor u, zodat u zelf niet op de knieën hoeft te zitten. Na het leggen van het laminaat of de houten vloer monteren wij de plinten in verstek voor het mooiste resultaat. Voor meer informatie klik hier!

Trap renoveren

Is uw trap aan renovatie toe? Wij kunnen uw trap renoveren met overzettreden, waardoor het lijkt als u een geheel nieuwe trap heeft! Deze overzettreden worden door ons vakkundig op maat gezaagd en gemonteerd. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren bij laminaat overzettreden. Maar u kunt natuurlijk ook eiken houten overzettreden laten monteren. Voor meer informatie klik hier!

Scheidingswand / muur plaatsen van gipsplaat – gasbetonblokken

Wilt u graag een scheidingswand / muur of een extra kamer in een huis laten plaatsen? Dit is mogelijk met gipsplaat of gasbetonblokken. Deze niet dragende muren kan zonder teveel arbeid worden gecreëerd in uw woning. Daarbij hoeft de bestaande constructie van uw pand niet te worden aangepast. U zit dus niet onnodig lang in een verbouwing met alle nadelen zoals stof en lawaai door uw gehele woning. Deze muren kunt u  natuurlijk aankleden zoals u zelf wenst, denk hierbij aan behang of verf.

Hierna heeft u die extra slaapkamer , bergingsruimte, inloopkast o.i.d. welke volledig naar uw wensen is gemaakt!

Bladlood vervangen

Het vervangen van het lood aan uw pand is na verloop van jaren zeker eens noodzakelijk. Dit is zeker het geval als u lekkage heeft. Door de zon en andere weerinvloeden gaat het lood scheurtjes vertonen wat steeds erger gaat worden. Door deze scheurtjes kan water binnen dringen wat lekkage gaat veroorzaken. Tevens kan de kwaliteit van de voeg welke het bladlood op zijn plek houd achteruit gaan. Hierdoor valt het lood uit de voeg, waardoor het bladlood zijn werking verliest.

Reparatie bestaande voegen

Het repareren van oude / kapotte voegen is ook een noodzakelijke klus welke op tijd moet worden uitgevoerd, om ernstige schade aan de muren te voorkomen. Als de voegen niet meer aanwezig zijn in de muur, gaat water in de muur doordringen. Hierdoor krijgt u vochtige muren in huis wat schimmel veroorzaakt. Verder kan het water bij vorst bevriezen en uitzetten, wat resulteert in scheuren in de muur. Voor meer informatie klik hier!

Kast – Kledingkast – Inloopkast – Boekenkast – Voorraadkast op maat gemaakt

Heeft u nog ergens in uw huis ruimte over en wilt u deze benutten door er een kast te plaatsen. Dat kan nog wel eens een moeilijke opgave zijn als u deze precies op maat wilt hebben. Hier kan CDV Dienstverlening u mee helpen! Wij maken deze geheel op maat, zodat u alle overbodige ruimte optimaal benut. Tevens heeft u zelf de mogelijkheid om uw kast in te delen zoals u het graag wilt. En in de kleuren die u wenst.

Staat uw klus er niet bij? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Trap renovatie - Voegen reparatie - Bladlood vervangen - Scheidingswand plaatsen - Laminaat - Houten vloer leggen - Kast - Kledingkast - Inloopkast - Boekenkast - Voorraadkast op maat gemaakt - Klussenbedrijf - Drenthe – Groningen – Friesland - Overijssel

 

Comments are closed.