Klussenbedrijf

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u van dienst zijn als klusjesman met bijna alle kleine klussen in en rondom uw huis/pand. Wij leveren onze diensten als klussenbedrijf in de gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze. Maar natuurlijk kunt u ook bellen indien u buiten de regio Drenthe komt. Wij voeren uw kleine klussen uit in de provincies Drenthe – Overijssel – Groningen. Maatwerk houtbouw leveren wij landelijk.

Wij hebben ruime ervaring met diverse werkzaamheden zoals onder andere:

Staat uw klus er niet bij? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Laminaat laten leggen

Het leggen van laminaat of een houten vloer kan Klussenbedrijf CDV Dienstverlening voor u uitvoeren. U kunt zelf uw eigen laminaat kopen om vervolgens door ons te laten leggen. Heeft u problemen met het vervoeren van het door u gekochte laminaat? Ook dat kunnen we voor u regelen tegen meerprijs.

Nadat het laminaat minimaal 48 uur heeft kunnen liggen op kamertemperatuur, komen wij vakkundig uw laminaat leggen.

Daarbij leggen wij ook de ondervloer voor u, zodat u zelf niet op de knieën hoeft te zitten. Na het leggen van het laminaat of de houten vloer monteren wij de plinten in verstek voor het mooiste resultaat. Mocht het noodzakelijk zijn dan egaliseren wij eerst de vloer, hiermee voorkomt u oneffenheden in het laminaat. Voor meer informatie laminaat laten leggen klik hier!

U kunt door ons uw laminaat laten leggen in de gemeente Emmen – Coevorden – Borger-Odoorn – Hoogeveen – de Wolden – Midden-Drenthe – Assen – Aa en Hunze. Buiten deze regio zal er extra kosten in rekening worden gebracht.

Trap renoveren

Is uw trap aan renovatie toe? Wij kunnen uw trap renoveren met overzettreden, waardoor het lijkt als u een geheel nieuwe trap heeft! Deze overzettreden worden door ons vakkundig op maat gezaagd en gemonteerd. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren bij laminaat overzettreden. Maar u kunt natuurlijk ook eiken houten overzettreden laten monteren. Voor meer informatie traprenovatie klik hier!

Scheidingswand laten plaatsen van gipsplaat

Wilt u graag een scheidingswand van gipsplaat of een extra kamer in een huis laten plaatsen? Dit is mogelijk met gipsplaat. Deze niet dragende muren kan zonder teveel arbeid worden gecreëerd in uw woning. Daarbij hoeft de bestaande constructie van uw pand niet te worden aangepast. U zit dus niet onnodig lang in een verbouwing met alle nadelen zoals stof en lawaai door uw gehele woning. Deze muren kunt u natuurlijk aankleden zoals u zelf wenst, denk hierbij aan behang of verf.

Hierna heeft u die extra slaapkamer , bergingsruimte, inloopkast o.i.d. welke volledig naar uw wensen is gemaakt! Voor meer informatie over onze scheidingswanden klik hier

Bladlood vervangen

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening vervangt grote en kleine oppervlaktes bladlood. 

Het vervangen van het lood aan uw pand is na verloop van jaren zeker eens noodzakelijk. Dit is zeker het geval als u lekkage heeft. Door de zon en andere weersinvloeden gaat het lood scheurtjes vertonen wat steeds erger gaat worden. Door deze scheurtjes kan water naar binnen dringen wat zeker lekkage gaat veroorzaken. Tevens kan de kwaliteit van de voeg welke het bladlood op zijn plek houd achteruit gaan. Hierdoor valt het lood uit de voeg, waardoor het bladlood zijn werking verliest.

Wij verwijderen de voeg voor zover noodzakelijk is. Om vervolgens een nieuw stuk bladlood terug te klemmen vast in de lijnvoeg. Daarna wordt de voeg uiteraard weer netjes dicht gemaakt met voegmortel.

Voegen buitenmuur herstellen / repareren

Het repareren van oude / kapotte voegen is ook een noodzakelijke klus welke op tijd moet worden uitgevoerd, om ernstige schade aan de muren te voorkomen. Als de voegen niet meer aanwezig zijn in de muur, gaat water in de muur doordringen. Hierdoor krijgt u vochtige muren in huis wat schimmel veroorzaakt. Verder kan het water bij vorst bevriezen en uitzetten, wat resulteert in scheuren in de muur.

Ziet u scheuren of zelfs losse voegen in uw buitenmuur? Neem dan contact met ons op voor het herstellen van het voegwerk in uw buitenmuur. Dit is ook mogelijk bij kleinere oppervlaktes!

Voor meer informatie over voegen laten repareren klik hier!

Kast – Kledingkast – Inloopkast – Boekenkast – Voorraadkast op maat laten maken

Heeft u nog ergens in uw huis ruimte over en wilt u deze benutten door er een kast te plaatsen. Dat kan nog wel eens een moeilijke opgave zijn als u deze precies op maat wilt hebben. Hier kan Klussenbedrijf CDV Dienstverlening u mee helpen! Wij kunnen uw kast geheel op maat maken, precies aangepast naar uw wensen. Hiermee benut u alle overbodige ruimte optimaal. Hierbij heeft u zelf de mogelijkheid om uw kast in te delen zoals u het graag wilt. En in de kleuren die u wenst! Voor meer informatie over onze maatwerk kasten

Staat uw klus er niet bij? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Comments are closed.