Schuttingdeur – Poort

Maatwerk schuttingdeur – tuindeur op maat laten maken

Een op maatwerk houten schuttingdeur of poort is een mooie entree voor uw erf, vooral in combinatie met een bijpassend houten hekwerk die mooi aansluit bij uw houten poort. En u kunt het laten maken precies zoals u wilt. Daarbij zijn er veel mogelijkheden waar u aan kan denken. Zoals ingebouwde verlichting en de mogelijkheid voor een intercom bij de ingang, zodat u weet wie u uw erf laat betreden. U kunt kiezen voor houten palen waar uw poort aan bevestigd wordt, of heeft u liever toch liever gemetselde pilaren? En wat te denken van een op afstand te openen tuinpoort, die u vanuit huis en uw auto kan bedienen. Dan hoeft u nooit meer uit uw huis of auto om de poort te openen en te sluiten. U kunt er tevens ook nog voor kiezen om bij een gemetselde pilaar een ingebouwde brievenbus te laten monteren, deze kunt u aan de binnenkant van het hekwerk openen met een sleutel.

Wij kunnen u helpen met het maken en monteren van een poort – schuttingdeur

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u helpen met het maken / bouwen van de poort die u wenst, hiervoor kunt u altijd contact opnemen met ons. Na het bespreken van uw wensen en de maten te hebben opgenomen, sturen we u een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord dan worden de materialen besteld en gaan de werkzaamheden zo spoedig mogelijk beginnen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier!

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Comments are closed.