Tuinhuis

 Maatwerk tuinhuis – Schuur

U bent op zoek naar een tuinhuis – schuur in uw tuin? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij kunnen u van dienst zijn van het aanleggen van de fundering tot het op maat maken & plaatsen van de door u gewenste tuinhuis – schuur. Hier kunt uw spullen nog vele jaren veilig in bewaren.

Wilt u een  tuinhuis – schuur van hout op maat laten bouwen en monteren ?

Voor de werkzaamheden bespreken we eerst al uw wensen en worden de maten opgenomen. Daarbij kunt u zelf bepalen wat er in uw tuinhuis moet worden gedaan. Wilt u daarbij een maatwerk kast als opbergruimte of een werkbank, bijna alles is daarbij mogelijk. Wilt u ook dat de tuinhuis – schuur met verf of beits wordt behandeld? Ook dit kunnen we allemaal voor u uitvoeren. Na onze bespreking van uw wensen krijgt u een vrijblijvende offerte met het totaalbedrag inclusief de montage. Indien u akkoord gaat zullen de benodigde materialen worden besteld en beginnen we zo snel mogelijk met de werkzaamheden.

Indien het nodig is komt uw tuinhuis-schuur op een fundering te staan, zodat verzakking niet mogelijk is. En bij zware stormen en ander zwaar weer de constructie goed op zijn plaats blijft.  Hierdoor kunt u met een gerust hart nog jaren plezier hebben van uw aankoop!

Voor meer informatie kunt u via de volgende link contact opnemen!

Contact

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Comments are closed.