Grafkist voor dieren

Grafkist / begraafkist voor dieren

Het verliezen van een huisdier is een ingrijpende ervaring. Hedendaags is een huisdier een belangrijk onderdeel van de familie, waar u ook veel van kunt houden. Daarom is het ook steeds meer dat mensen op een waardige manier afscheid willen nemen van hun huisdier. Toch is het erg vervelend om je geliefde huisdier in de dekentje te wikkelen, om hem vervolgens te begraven. Om deze reden kunnen wij dus speciaal voor uw huisdier een begraafkist / grafkist op maat maken, geheel naar uw eigen wens.

De begraafkist / grafkist voor uw huisdier 

is biologische afbreekbaar

Wij maken een begraafkist / grafkist voor uw huisdier die volledig biologisch afbreekbaar is, deze word gemaakt van hout en andere materialen die langzaam verteren in de bodem. Dit doen wij zodat het milieu gespaard blijft en er later geen restanten meer te vinden zijn in de bodem van de begraafkist / grafkist van uw huisdier.

Grafkist / begraafkist voor uw huisdier van hout 

De kist zal in de meeste gevallen worden gemaakt van onbehandeld populierenhout, dit hout heeft een lichte kleur. Hierdoor kan er ook goed op de kist geschreven of getekend worden. Wilt u echter de kist van ander hout of de kist wel in kleur hebben, dat is ook geen probleem. Wij kunnen dan ook veel verschillende kleuren leveren, echter zal dit de bezorgtijd wel vertragen doordat het verf moet drogen. De verf die gebruikt zal worden is ook volledig biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu.

Levertijd begraafkist / grafkist voor dieren 

Wij begrijpen dat u bij het plotseling overlijden van uw huisdier zo spoedig mogelijk een kist nodig bent, daarom zullen wij onze uiterste best doen om deze te leveren binnen 48 uur. Echter word de kist op bestelling gemaakt en geleverd en kunnen wij deze bezorgtijden niet garanderen. Om die reden kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Grafkist huisdier - begraafkist dieren - doodskist dier

 

 

Comments are closed.