Voordeur opstap – Verhoging voor de deur

Voordeur opstap – Verhoging voor de deur

Ligt u deur te hoog om normaal naar binnen te kunnen gaan? Wilt u graag naar binnen zonder te struikelen over die hoge drempel? Dit is te realiseren met een opstap voor de deur! Met een opstap / verhoging voor de deur kunt u gemakkelijk en veilig naar binnen gaan. De hoogte van de drempel zal hierna minimaal zijn, waardoor de kans dat u struikelt over de drempel aanzienlijk verkleint is. Daarnaast is het plaatsen van een schuine helling mogelijk, zodat u makkelijk met uw rollator of rolstoel naar binnen kan. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een normale opstap / verhoging, met 1 of meerdere treden bij uw voordeur of achterdeur. Ook in combinatie met een schuine helling is het te realiseren, zodat voetgangers en rollator of rolstoelgebruikers uw pand gemakkelijk kunnen betreden.

Voordeur opstap op maat laten bouwen

 Het bouwen van een voordeur opstap / verhoging doen we met steen dat gemetseld wordt en afgewerkt met een anti slip tegel aan de bovenkant. Tevens kunnen we ook de stootborden van de treden afwerken, hierdoor zijn de metselstenen niet zichtbaar.  Daarnaast kan er ook een bijpassende deurluifel boven de deur worden gemonteerd zodat door de regen en sneeuw de opstap / verhoging bij de deur niet glad wordt. Tevens kunt u er voor kiezen om een leuning te laten monteren, zodat u zich goed kan vasthouden. Kortom met een voordeur opstap gemaakt door Klussenbedrijf CDV Dienstverlening, krijgt u wat u graag wil voor een goede prijs.

Met een voordeur opstap / verhoging voor de deur, hoeft u niet meer bang te zijn dat u struikelt over de drempel!

Heeft u speciale wensen of andere vragen, neem gerust contact met ons op! Dan bespreken we samen de mogelijkheden en krijgt u een vrijblijvende offerte van de totaalprijs.

Voordeur Opstap / verhoging voor deur op maat laten maken / bouwen - Drenthe – Groningen – Friesland - Overijssel

 

Comments are closed.