Tuinhuis – Dierenverblijf

Maatwerk Dierenverblijf – Konijnenhok – Kippenhok – Volière

Ook kunt u bij ons terecht voor het maken / bouwen van een hok met ren voor uw hond , konijnen of kippen. Of wilt u een groter verblijf / stal voor grotere dieren zoals geiten, schapen.  Of bent u op zoek naar een hok en volière voor uw vogels? Wij kunnen deze speciaal op maat voor u maken / bouwen en geheel naar uw eigen wensen.

Wij besteden bij het maken/bouwen veel aandacht voor de veiligheid van uw dieren, zodat ze niet kunnen ontsnappen of ten prooi kunnen vallen aan roofdieren zoals roofvogels, marters, vossen enz. Daarbij zijn de hokken zijn volledig bestand tegen de weersinvloeden. Hierdoor kunt u en uw dieren jaren genieten van het verblijf!


Maatwerk Tuinhuis – Schuur

U bent op zoek naar een tuinhuis – schuur in uw tuin? Dan bent u bij CDV Dienstverlening op het juiste adres! Wij kunnen u van dienst zijn van het aanleggen van de fundering tot het op maat maken / bouwen & plaatsen van de door u gewenste tuinhuis – schuur. Hier kunt uw spullen nog vele jaren veilig in bewaren.

Wilt u een  tuinhuis – schuur of dierenverblijf ( konijnenhok – kippenhok – volière ) van hout op maat laten maken / bouwen en monteren ?

Voor de werkzaamheden bespreken we eerst al uw wensen en worden de maten opgenomen. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte met het totaalbedrag inclusief de montage. Gaat u akkoord dan worden de benodigde materialen besteld en beginnen we zo snel mogelijk met de werkzaamheden.

Indien het nodig is komt uw tuinhuis-schuur op een fundering te staan, zodat verzakking niet mogelijk is. En bij zware stormen  en ander zwaar weer de constructie goed op zijn plaats blijft.  Hierdoor kunt u met een gerust hart nog jaren plezier hebben van uw aankoop!

Voor meer informatie kunt u via de volgende link contact opnemen!

CONTACT

Tuinhuis - Dierenverblijf - Koijnenhok - Kippenhok - Ren - Nachtverblijf - op maat laten maken / bouwen - Drenthe – Groningen – Friesland - Overijssel

Comments are closed