Buitenkeuken

Buitenkeuken

Een houten buitenkeuken is een mooie en comfortabele aanvulling voor in uw tuin of onder uw overkapping. Hiermee verrijkt u zeker het buitenleven en kunt u absoluut optimaal genieten van de comfort wat een extra keuken kan bieden. Met een door ons op maat gemaakte houten keuken bent u zeker van de kwaliteit waar u jaren lang plezier aan zal beleven.

Luxe houten buitenkeuken

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan voor u een luxe buitenkeuken maken precies op maat en zoals u wenst. Hierbij kunt u de keuken geheel zelf indelen en bepaalt u dus zelf waar u een kast of lades laat plaatsen. Al onze producten worden zorgvuldig en met precisie met de hand gemaakt. Dus ook uw keuken zal zorgvuldig met de hand geheel op maat worden gemaakt en daarna netjes worden geleverd. U kunt uw buitenkeuken zo groot en luxe laten maken als u zelf wilt. Daarbij is het ook mogelijk om de buitenkeuken vast te monteren maar u kunt er ook voor kiezen dat deze verrolbaar is. Dan kunt u uw buitenkeuken in de winter binnen stallen wat zeker een langdurige kwaliteit zal betekenen. Daarbij is het zelfs mogelijk om een bar met krukken te laten toevoegen aan uw keuken, allemaal in dezelfde stijl gemaakt. Of wat te denken van een tuintafel met bijpassende stoelen, waar u van uw bereide gerechten kunt genieten.

Luxe houten buitenkeuken met aanvullende opties

Bij uw keuken kunnen we ook extra opties leveren, die tevens ook geheel naar eigen indeling worden geplaatst in de keuken. Hierbij kunt u denken aan:

* Ingebouwde barbecue / kookplaat

* Koelkast

 * Wasbak met kraan

* Flessenrek

* Lades / Apothekerskast

* Extra uitschuifbare ruimte

Handgemaakt houten tuinmeubilair

Dus bent u op zoek naar exclusief handgemaakt tuinmeubilair welke met de beste materialen op maat word gemaakt? Of zoekt u andere maatwerk kwaliteit producten? Dan bent u bij Klussenbedrijf CDV Dienstverlening aan het juiste adres. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken!

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Comments are closed.