Tuinmeubilair

Tuinmeubilair – Tuinmeubelen

Ben u op zoek naar maatwerk houten tuinmeubelen? Daarbij kunt u denken aan een tuintafel + stoelen, loungebank, buitenkeuken of andere tuinmeubels. Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan voor u exclusief maatwerk tuinmeubilair maken, precies zoals u graag wenst. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en stijlen, tevens kunnen wij het tuinmeubilair voor u behandelen, zodat het goed bestand is tegen het buitenleven. Heeft u een speciale wens, ook dit kunt u bij ons aangeven. Dan gaan we voor u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Houten Tuintafel

U wilt een maatwerk hout tuintafel welke exclusief voor u op maat wordt gemaakt? Hier kan Klussenbedrijf CDV Dienstverlening u mee van dienst zijn. Wij maken de tuintafel geheel volgens uw eigen smaak! Wij kunnen daarbij ook de stoelen in dezelfde stijl meeleveren.

Houten loungeset 

Ook het op maat maken van een houten loungeset is een klus die wij graag uitvoeren voor u. Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan voor u een exclusieve loungebank precies maken naar uw wens.

Buitenkeuken

Wij kunnen u ook helpen met het leveren van een maatwerk buitenkeuken, geheel naar wens en eigen indeling. Leverbaar met verschillende opties, hierbij kunt u denken aan: ingebouwde barbecue, kookplaat, wasbak enz. 

 

Maatwerk tuinmeubilair - Bar - Barkrukken

Maatwerk Bar & Barkrukken

 

Wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Houten tuintafel - stoelen - loungebank - loungeset - buitenkeuken

 

 

 

Comments are closed.