EPDM Dakbedekking

EPDM dakbedekking laten leggen in Drenthe – Overijssel of Groningen.

Heeft u lekkage op uw plat dak, dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen om grotere problemen te voorkomen.

Hiervoor zijn tegenwoordig meerdere mogelijkheden voor om deze lekkage te herstellen. Of om het dak te voorzien met nieuwe dakbedekking omdat het huidige oude dakleer versleten is. De oplossing voor uw lekkage in het dak is het laten plakken van EPDM Dakbedekking op uw dak.


Het leggen van nieuwe EPDM dakbedekking in Drenthe – Groningen – Overijssel is een klus wat Klussenbedrijf CDV Dienstverlening uit Drenthe graag voor u uit handen neemt. Hiervoor hebben wij de ruime ervaring en gereedschappen welke nodig zijn voor het plaatsen van EPDM Dakbedekking. Wij kunnen u helpen met een groot of klein dak. Heeft u een schuin dak, dan is het mogelijk om dakplaten door ons te laten monteren.


Het leggen – plakken van EPDM Dakbedekking. Mogelijk in Drenthe – Overijssel of Groningen.

Er zijn meerdere voordelen van het laten plaatsen van EPDM folie in vergelijking met een Bitumen dak ( het bekende dakleer )

  • Deze dakbedekking bestaat uit 1 oppervlakte ter grootte van uw dak. Hierdoor krijgt uw dak geen naden.  Bij een bitumen dak er altijd naden aanwezig zijn. Deze naden kunnen na verloop van tijd sneller lekkage veroorzaken.
  • EPDM wordt vaak gebruikt als dakbedekkingsmateriaal vanwege zijn duurzaamheid, flexibiliteit en lange levensduur.
  • Daarbij zal de nieuwe dakbedekking worden verlijmd op het dak. Bij een bitumen dak zal dit worden vast gezet door het te verhitten met een gasbranders, welke natuurlijk brandgevaar oplevert.
  • EPDM staat bekend om zijn uitstekende weerstand tegen hitte, ozon en weersinvloeden, waardoor het een populair materiaal is voor afdichtingen, dakbedekking en andere waterdichte toepassingen.
  • Dit materiaal heeft verschillende voordelen, zoals uitstekende weerstand tegen extreme temperaturen, UV-straling en chemische stoffen, wat het geschikt maakt voor diverse toepassingen waar duurzaamheid en waterbestendigheid essentieel zijn.

EPDM rubber op een bestaand dak laten plakken

Ook het plaatsen van EPDM op een bestaande dakconstructie is mogelijk. Hiervoor dient de oude dakbedekking van uw plat dak te worden verwijderd om vervolgens een nieuwe onderlaag voor het EPDM te maken. In sommige gevallen is het hierbij ook mogelijk om uw dak te isoleren alvorens het EPDM zal worden geplaatst.

Het laten leggen van EPDM is mogelijk op alle gebouwen met een plat dak. Denk hierbij aan een overkapping, schuur – tuinhuis, aanbouw enzovoort. Ook een kleiner dak is geen probleem.

EPDM leggen - EPDM dakbedekking plaatsen in gemeente Emmen - Coevorden - Borger-Odoorn - Hoogeveen - de Wolden - Midden Drenthe - Assen - Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel of Groningen.EPDM leggen - EPDM dakbedekking plaatsen in gemeente Emmen - Coevorden - Borger-Odoorn - Hoogeveen - de Wolden - Midden Drenthe - Assen - Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel of Groningen.


Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van uw nieuwe dakbedekking? Neem dan gerust contact met me op!

Heeft u meerdere of een andere klus welke u zelf niet kan uitvoeren? Kijk dan voor onze andere diensten op onze andere pagina. Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Facebook

Logo Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

5/5 - (2 stemmen)

Reacties zijn gesloten.