Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie – Centrale afzuiging installeren in Drenthe – Groningen – Overijssel

Het laten installeren van mechanische ventilatie – centrale afzuiging in uw huis of kantoor is geen probleem voor Klussenbedrijf CDV Dienstverlening. De mechanische ventilatie – centrale afzuiging installatie zal vakkundig en netjes worden uitgevoerd.

De unit word geïnstalleerd op een bereikbare plek, zodat de unit bij onderhoud goed bereikbaar is. Echter zal de mechanische ventilatie – centrale afzuiging unit zoveel mogelijk buiten het zicht komen. Daarbij dient de mechanische ventilatie – centrale afzuiging unit wel op een plek te zijn gemonteerd. Waarbij de aan/uitvoer van lucht naar buiten kan worden gebracht. Dit zal worden gerealiseerd door het maken van een muur of dak doorvoer. Vervolgens worden er vanaf de unit met luchtkanalen gewerkt naar de gewenste ruimtes. U kan natuurlijk deze luchtkanalen netjes door ons laten wegwerken met een ombouw hierna zijn de buizen niet meer zichtbaar. Natuurlijk is dit niet noodzakelijk voor de werking van uw mechanische ventilatie – centrale afzuiging.

Centrale afzuiging of mechanische ventilatie laten installeren ?

Het enige verschil tussen een mechanische ventilatie en centrale afzuiging is vrij simpel

  • Centrale afzuiging in huis of de zaak

Een centrale afzuiging zuigt vervuilde lucht aan via afvoerroosters in de ruimte. (badkamer, douchecabine, keuken, berging, enz ) en haalt daarbij verse lucht naar binnen via raamroosters. Het vervuilde lucht wordt daarbij direct naar buiten afgevoerd. Zodoende heeft u altijd een gezonde lucht in huis. In de meeste gevallen bedient u de afzuiging in huis met een schakelaar en kan u daarbij kiezen voor een lage stand, een middenstand en een hoge stand. Daarbij is het vaak ook mogelijk om een timer in te schakelen. Bij deze stand gaat de centrale afzuiging een half uur op de hoge stand werken om vervolgens terug te gaan naar de oorspronkelijke instelling. Dit is vooral handig wanneer u aan het koken of douchen bent.

  • Mechanische ventilatie in huis of kantoor

Bij een mechanisch ventilatiesysteem wordt de verse lucht rechtstreeks van buiten gezogen. Het frisse lucht word daarbij via luchtkanalen in uw huis geblazen. Echter bij een ventilatiesysteem wordt het vervuilde lucht in de ruimte niet rechtstreeks afgevoerd naar buiten. Vooral indien u alles afgesloten heeft. Om deze reden gaat de voorkeur van veel mensen ook naar een centrale afzuiging.

Centrale-afzuiging - Afzuiging - Mechanische ventilatie

Centrale afzuiging

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.


Heeft u meerdere of een andere klus welke u zelf niet kan uitvoeren? Kijk dan voor onze andere diensten op onze andere pagina. Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Logo - Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Beoordeel Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Comments are closed.