Rolluiken montage

   Rolluiken kopen inclusief montage – Drenthe – Groningen – Overijssel

Rolluiken montage is een klus wat u beter over kan laten aan een professional. Het monteren van rolluiken is een precies klusje, waarbij er geboord dient te worden in de muur of een houten kozijn. Tevens dient rolluiken montage met 2 personen te worden uitgevoerd.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan uw rolluiken monteren en leveren. Wij monteren ook rolluiken die al reeds in uw bezit zijn.  De rolluiken kunnen geleverd worden in verschillende kleuren en uitstraling.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening levert zijn diensten als rolluik installateur in de gemeente  Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze ( Drenthe ). Maar natuurlijk kunt u ook bellen indien u woonachtig bent in Groningen –  Friesland of Overijssel.

Rolluiken kopen inclusief monteren heeft veel voordelen

Privacy:

Rolluiken houden de ongewenste blikken tegen en zijn de perfecte oplossing voor het afsluiten van de buitenwereld. Waarbij gewone gordijnen al veel ongewenst zicht van buitenaf blokkeren, zal een afgesloten rolluik al het zicht volledig blokkeren. Hierdoor heeft u alle privacy thuis die u wenst. Dit werkt zowel overdag als in de avonduren. Wenst u overdag toch enig daglicht in huis te hebben, dan sluit u de rolluiken niet volledig. Hierdoor kan er toch nog voldoende daglicht binnen komen, maar is alsnog het zicht volledig geblokkeerd van buiten.

Akoestische isolatie:

Rolluiken laten monteren zorgt er ook voor dat u thuis minder last zal hebben van omgevingsgeluid van buitenaf. Hierdoor ervaart u minder overlast en kunt u meer genieten van uw welverdiende rust.

Thermische isolatie:

Rolluiken houden de zonnewarmte tegen in de zomer, hierdoor blijft uw huis langer koel.  En in een koude winter blijft de warmte beter in huis. Dus met gesloten rolluiken is uw huis beter geïsoleerd en bespaart u op de energie kosten!

Energie besparend:

Doordat u huis of kantoor met de rolluiken beter isoleert, zal u ook besparen op uw energie rekening. In een warme zomer zal uw airco minder hard hoeven te werken om het lekker koel te kunnen houden. En in de winter blijft de warmte beter hangen in huis, hierdoor hoeft uw verwarming minder vaak te stoken.

Veiligheid:

Het laten plaatsen van rolluiken is ook ten goede van uw veiligheid. Wanneer u uw rolluiken afgesloten heeft, dan slaat een inbreker liever uw huis over. Door de rolluiken heeft een inbreker veel minder mogelijkheden om uw pand te kunnen betreden. En wanneer ze wel een poging willen wagen, dan dient er met geweld en dus veel lawaai de rolluiken te worden gesloopt. Hierom zal de inbreker een grote kans lopen  om gepakt te worden.

Rolluiken levering en montage in Drenthe – Groningen

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan voor u de rolluiken op maat leveren en monteren. Daarbij kan u kiezen uit 12 verschillende kleuren, waaronder:

 • Antraciet Grijs
 • Bruin
 • Beige
 • Creme wit
 • Donker bruin
 • Grijs
 • Groen
 • Ivoor
 • Staalblauw
 • Wit
 • Zwart
 • Zilver

Rolluiken inclusief montage - Rolluiken laten monteren - Rolluiken laten plaatsen - Drenthe - Groningen - Overijssel - Emmen - Coevorden - Borger-Odoorn - Hoogeveen - de Wolden - Midden-Drenthe - Assen - Aa en Hunze Rolluiken montage - Rolluiken laten monteren - Rolluiken laten plaatsen - Drenthe - Groningen - Overijssel - Emmen - Coevorden - Borger-Odoorn - Hoogeveen - de Wolden - Midden-Drenthe - Assen - Aa en Hunze

Rolluiken laten monteren

Bent u ook overtuigd van het nut van rolluiken het laten plaatsen? Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u helpen met het monteren van de door u gewenst rolluiken.  Maar wij kunnen u ook van dienst zijn wanneer u de rolluiken al heeft. Deze komen wij dan vakkundig monteren voor u!

Indien u zelf niet in staat bent om de maatvoering op te nemen, dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u opnemen. Hiervoor hanteren wij een vast tarief per raam, daarbij komen ook voorrijkosten. Deze kosten dienen direct contant te worden voldaan. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan worden deze kosten verrekend met de eindfactuur.

Vakkundig rolluiken laten plaatsen?

Heeft u liever houten luiken, ook deze kan ik voor u maken natuurlijk!

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826


Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

 

5/5 - (3 stemmen)

Comments are closed.