Kippenhok

Maatwerk kippenhok laten maken – Drenthe – Groningen

Een maatwerk kippenhok laten maken die veilig en comfortabel voor uw kippen is, is erg belangrijk. Kippen stellen hoge eisen aan hun verblijf om ze gelukkig te houden. Daarom moet er bij de inrichting en het maken van het hok aan bepaalde eisen worden voldaan. Denk hierbij aan de veiligheid en comfort van uw kippen. Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan voor u het kippenhok maken die u graag wenst, natuurlijk geheel op maat!

En dat allemaal in de gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze. Maar natuurlijk ook indien u buiten de regio Drenthe woonachtig bent! Drenthe – Groningen en Overijssel.

Maatwerk kippenhok - Kippenhok op maat - Nachtverblijf en ren kippen Maatwerk kippenhok - Kippenhok op maat - Nachtverblijf en ren kippen

 

Veilig maatwerk kippenhok naar eigen ontwerp laten maken

  • Nachtverblijf voor kippen

Een kippenhok hoort een nachtverblijf te hebben, hierin zullen de kippen beschut zitten. Tevens zijn ze ook goed beschermt tegen roofdieren zoals marters en vossen. In het nachtverblijf horen zitstokken aanwezig te zijn waar de kippen op kunnen zitten tijdens het slapen. Tevens moet er in het nachtverblijf zo min mogelijk kieren zitten, dit om bloedluis minder kans te geven en het bestrijden ervan makkelijker te maken. Om het nachtverblijf wel te kunnen ventileren zal op het hok kleine afsluitbare ventilatie roosters komen. Hiermee voorkomt u condensvorming en geeft u schimmel geen kans, deze kunt u bij extreem lage temperaturen ook gedeeltelijk afsluiten.

  • Legnest voor kippen

Bij een kippenhok hoort ook een legnest aanwezig te zijn, hier kunnen de kippen hun ei kwijt. Het legnest kan worden bevestigt aan de buitenkant van het nachtverblijf, hierdoor is het dag en nacht bereikbaar voor de kippen. Tevens kunt u makkelijk aan de buitenkant van het hok de eieren rapen, dit kan door het dak op te tillen of door een klein deurtje Natuurlijk kan deze ook verwerkt worden in het nachtverblijf

  • Uitloopren voor kippen

Tevens hoort bij een goed hok een ren met voldoende ruimte. Hier kunnen de kippen overdag scharrelen of een zandbad nemen. Tijdens het warme weer willen de kippen graag buiten in de schaduw zitten, daar word de ren op aangepast. Een maatwerk kippenhok door mij gemaakt, voldoet minimaal aan al deze eisen en bied de kippen alle mogelijkheden op een goed leven. 

Kippenhok op maat laten bouwen in Drenthe – Groningen

Ik maak uw kippenhok op maat, precies zoals u wenst!

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u helpen met het maken van een groot tot een klein dierenverblijf. Dus ook het maken van een kippenhok is geen probleem voor ons. Hierbij kunnen we de gehele inrichting ook verzorgen inclusief het plaatsen.

Heeft u al een idee hoe uw maatwerk kippenhok wil laten maken? Geen probleem! Ik maak uw kippenhok geheel volgens uw wensen. Wanneer u nog geen idee heeft, dan ga ik graag met u overleggen wat voor u de eisen zijn!

Voor andere dierenverblijven kan u contact opnemen

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Facebook

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

4.5/5 - (4 stemmen)

Comments are closed.