Raamluiken – Luiken

Maatwerk raamluiken buiten – Houten luiken op maat laten maken

Wilt u maatwerk houten luiken – raamluiken op maat laten maken voor buiten uw huis? Klussenbedrijf CDV Dienstverlening kan u hiermee van dienst zijn!

Houten raamluiken voor de ramen buiten zijn niet alleen een aanvulling voor de uitstraling van uw woning, maar ze hebben ook wel degelijk belangrijke functies. De op maat gemaakte luiken kunnen zorgen voor extra veiligheid, comfort en privacy. Met raamluiken voor het raam van uw woning bespaart u ook energie! Tevens beschermen ze tegen de veel verschillende weersinvloeden in ons land. De luiken beschermen en isoleren tegen de verschillende weersinvloeden zoals fel zonlicht en koude wind. Hierdoor blijft uw pand in de zomer langer koel en in de winter langer warm. Waardoor u dus bespaart op uw energierekening doordat u op een efficiëntere manier uw airconditioning of verwarming gebruikt. Daarbij wanneer uw maatwerk luiken gesloten zijn zal het zicht van buitenaf volledig worden geblokkeerd.

Houten luiken op maat laten maken voor buiten – maatwerk raamluiken

Ik kan het maken en monteren van uw raamluiken voor u uitvoeren! Daarbij heeft u zelf de keus voor het houtsoort, kleuren en scharnieren (hengen), geheel volgens u eigen smaak en natuurlijk geheel op maat geleverd en met natuurlijk de mogelijkheid om ze door ons te laten monteren!


Maatwerk raamluiken - houten luiken laten plaatsen Houten luiken op maat - Raamluiken van hout laten monteren


Houten raamluiken buiten op maat gemaakt

Ook hier kunnen wij u mee van dienst zijn! De meeste luiken kunnen wij bijna precies zoals uw bestaande maken, hierdoor hoeft u niet alle raamluiken te vervangen maar alleen degene die aan vervanging toe zijn. Hiervoor zijn we in de sommige gevallen 1 van de oude nodig, zodat we deze kunnen namaken. Maar vaak hebben we voldoende aan duidelijke foto’s met de correcte maten.


Raamluiken buiten - Luiken op maat laten maken- Maatwerk raamluiken - Houten raamluiken op maat gemaakt

Gesloten opgeklampte raamluiken

Raamluiken voor het raam - Luiken op maat - Houten raamluiken op maat gemaakt - maatwerk raamluiken

Openstaande opgeklamte luiken op maat

Raamluiken buiten - Luiken op maat - Maatwerk - Houten raamluiken op maat gemaakt

Maatwerk opgeklampte luiken

.

Maatwerk luiken - Raamluiken op maat - Houten luiken buiten laten maken Handgemaakt luiken - luiken op maat laten maken - Houten luiken - Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - Drenthe - Overijssel - Groningen

 

 

 

Raamluiken op maat - Houten raamluiken - luiken laten maken luiken op maat laten maken - houten luiken buiten - handgemaakt luiken


Maatwerk raamluiken – Houten luiken op maat laten maken

Wilt u ook raamluiken voor buiten laten maken? Wanneer u dit wenst maken we een afspraak bij u thuis zodat u duidelijk uw wensen kunt aangeven en ik de maten kan opnemen.

Maar u kunt ook het onderstaande formulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave! Hierna krijgt u een  offerte toegezonden en bij uw goedkeuring worden de werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd geheel volgens afspraak.

Heeft u een ander maatwerk houtbouw klus ook hier zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Laat u liever rolluiken monteren ? Ook dit kan ik voor u realiseren

Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening logo

4.5/5 - (22 stemmen)

Comments are closed.