Tuinhuis

Houten tuinhuis – schuur – garage op maat laten maken in Drenthe – Groningen – Overijssel

U bent op zoek naar een houten tuinhuis – schuur of garage op maat gemaakt voor in uw tuin? Dan bent u bij Klussenbedrijf CDV Dienstverlening op het juiste adres! Wij kunnen u van dienst zijn van het aanleggen van de fundering tot het op maat bouwen & plaatsen van de door u gewenste tuinhuis – schuur of garage. Hier kunt uw spullen nog vele jaren veilig in bewaren. Ik maak en plaats geheel op maat uw tuinhuis – schuur of garage in Drenthe – Groningen – Overijssel. Maar wanneer u verder weg woont, dan zijn er ook nog mogelijkheden.

  • Tuinhuis op maat bouwen
  • Garage op maat bouwen
  • Houten berging op maat bouwen
  • Tuinhuis met overkapping
  • Houten tuinhuis met veranda

Wilt u een schuur – tuinhuis of garage op maat laten maken in Drenthe – Groningen – Overijssel ?

Voor de werkzaamheden bespreken we eerst al uw wensen en worden de maten opgenomen. U kan een voorbeeld zoeken van hoe uw maatwerk tuinhuis er moet komen te zien. Tevens kan u zelf bepalen van welk houtsoort u uw tuinhuis op maat wil laten maken. Daarbij kunt u zelf bepalen wat er in uw tuinhuis moet worden gedaan. Wilt u daarbij een maatwerk kast als opbergruimte of een werkbank, bijna alles is daarbij mogelijk. Wilt u ook dat de tuinhuis – schuur met verf of beits wordt behandeld? Ook dit kunnen we allemaal voor u uitvoeren. Na de bespreking van uw wensen krijgt u een vrijblijvende offerte met het totaalbedrag inclusief de montage. Indien u akkoord gaat zullen de benodigde materialen worden besteld en beginnen we zo snel mogelijk met de werkzaamheden.

Houten tuinhuis – schuur of garage op maat bouwen

Indien het nodig is komt uw tuinhuis – schuur op een fundering te staan, zodat verzakking niet mogelijk is. En bij zware stormen en ander zwaar weer de constructie goed op zijn plaats blijft.  Hierdoor kunt u met een gerust hart nog jaren plezier hebben van uw aankoop!


Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Tweede Exloërmond ( Drenthe )

Mail: info@cdv-dienstverlening.nl

Telefoonnummer: 06-38623826

Heeft u een ander maatwerk houtwerk klus? Kijk dan op : Maatwerk houtbouw

Klussenbedrijf CDV Dienstverlening - gemeente Emmen , Coevorden , Borger-Odoorn , Hoogeveen , de Wolden , Midden-Drenthe , Assen , Aa en Hunze - Drenthe - Overijssel - Groningen -Friesland

Beoordeel Klussenbedrijf CDV Dienstverlening

Reacties zijn gesloten.